El 20 de novembre Sant Sadurní de l’Heura celebra la 19a Fira-Exposició del Bolet

09/11/2022

ovament organitzada per la Societat Recreativa La Concòrdia, durant tota la jornada hi haurà un ampli ventall d’activitats vinculades al món boletaire

El proper diumenge 20 de novembre arriba la 19a Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l’Heura. Novament organitzada per la Societat Recreativa La Concòrdia, durant tota la jornada hi haurà un ampli ventall d’activitats vinculades al món boletaire.

A partir de les 9 h del matí arrencarà l’esmorzar popular a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura i la fira de productes artesans o lligats al món dels bolets. A les 10.30 h se celebrarà la missa solemne i, seguidament, a les 12 h, es farà vermut musical de la mà del grup Mètode 3. A més, la sala, durant tota la jornada, oferirà una exposició de bolets, a càrrec de Josep Maria Vidal. 

A través del al cartell es poden consultar tots els restaurants col·laboradors en l’elaboració dels diferents plats de la cuina del bolet.  Per a més informació es pot contactar amb l’entitat organitzadora a través del correu electrònic societatlaconcordia@gmail.com.