El 19 de novembre Sant Sadurní de l’Heura celebra la 20a Fira-Exposició del Bolet

09/11/2023

Novament organitzada per la Societat Recreativa La Concòrdia, durant tota la jornada hi haurà un ampli ventall d’activitats vinculades al món boletaire

El proper diumenge 19 de novembre arriba la 20a Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l’Heura. Novament organitzada per la Societat Recreativa La Concòrdia, durant tota la jornada hi haurà un ampli ventall d’activitats vinculades al món boletaire.

L’activitat començarà ben d’hora: a partir de les 9 h del matí arrencarà l’esmorzar popular a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura i la fira de productes artesans o lligats al món dels bolets. A les 10.30 h se celebrarà la missa solemne. Serà també a les 10.30 i a les 12 h quan Josep Vidal oferirà la xerrada-projecció els bolets, en substitució de l'habitual exposició, que enguany per raons climàtiques no es durà a terme.

A través del al cartell de l’edició d’enguany (disponible al web municipal) també es poden consultar tots els restaurants col·laboradors en l’elaboració de diferents plats de la cuina del bolet.