Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura seleccionats per la revista Descobrir entre els 10 pobles medievals encantadors del Baix Empordà

09/09/2021

La revista Descobrir ha publicat avui un recull de propostes tranquil·les per descobrir l’Empordanet sota el títol ’10 pobles medievals encantadors del Baix Empordà’. Entre la tria comarcal el mitjà de comunicació ha escollit els tres pobles que configuren el municipi: «Cruïlles, la Toscana catalana»; «Sant Sadurní de l’Heura, l’Empordà més genuí» i «Monells, el poble més bonic». La publicació també fa referència a Pals, Sant Feliu de Boada, Palau-sator, Peratallada, Ulastret, Canapost, La Pera i Púbol. Es pot llegir l’article sencer en línia a través d’aquest enllaç al web de Descobrir.

Cal tenir present el web turístic del municipi: Visit CMSS. El portal, presentat el maig passat, té l’objectiu de promocionar els recursos turístics del municipi i donar resposta a les necessitats de visitants i turistes. La pàgina web, en català, també es pot traduir automàticament en tres idiomes: castellà, anglès i francès. Vol ser un espai on el visitant i turistes pugui trobar tot allò que necessita.