Cruïlles celebra la Senglanada el diumenge 26 de març

06/03/2023

Arrencarà a les 10.30 h amb una xerrada sobre la situació actual, gestió i aprofitament gastronòmic del senglar a les Gavarres, amb la col·laboració d’Agents Rurals de la Bisbal i l’IRTA de Monells

El 21 de febrer es va declarar emergència cinegètica per l’excés de senglars a les Gavarres. Segur que serà una de les qüestions que tractarà l’emblemàtica Senglanada de Cruïlles el proper diumenge 26 de març. I és que, organitzada per l’Associació Els Senglars de Cruïlles a la Sala municipal, arrencarà a les 10.30 h amb una xerrada sobre la situació actual, gestió i aprofitament gastronòmic del senglar a les Gavarres. La conferència comptarà amb la col·laboració d’Agents Rurals de la Bisbal i l’IRTA de Monells.

A les 12 h la Senglanada continuarà amb un vermut musical a càrrec de Sunmorenaô Duo. I serà a les 14 h, quan hi haurà la taula parada pel gran àpat.

El menú d’enguany inclou senglar o botifarra, grana de postres, pa, vi i aigua. Ja hi ha tiquets a la venda: 18 euros el menú d’adults i 12 euros l’infantil (menors de 10 anys), que inclou salsitxes, grana de postres i aigua. Cal adquirir tiquets anticipadament al Bar Ester de Cruïlles o a la Llibreria La Siglantana de la Bisbal. Cal recordar que és necessari que els comensals es portin plat, got i coberts.