Corre per les Mames 2021 amb la Ruta circular dels tres pobles de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

22/10/2021

La Fundació Oncolliga Girona proposa una caminada coincidint amb el Dia Mundial pel càncer de mama. Serà els propers dies 23 i 24 d’octubre i ha fet una crida a tenyir pobles i ciutats de color rosa. 

Per participar-hi cal apuntar-se a una població i anar a buscar la samarreta (tallatge de dona i unisec): el punt de recollida més proper al municipi és a la Bisbal d’Empordà els dies 20, 21 i 22 d’octubre, de 17 a 21 h als baixos del número 26 del Carrer Nou. El preu de la inscripció és de 10 euros, en concepte de donatiu per a l’investigació pel càncer de mama.

Seguidament cal decidir una ruta de 5 o 10 km per fer a durant el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre. Es demana lluïr la samarreta de la cursa i fer una foto per tal d’omplir les xarxes de rosa (compartint-ho amb l’etiqueta #correperlesmames i l’instagram @oncolligagi).

I a l’hora d’escollir la ruta és on entra en joc Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura: el consistori proposa la Ruta dels tres pobles. Es tracta d’un recorregut circular i senyalitzat que passa pels tres pobles del municipi, seguint punts emblemàtics i unint els 3 principals nuclis amb una durada de 3 hores. Es pot consultar a l'aplicació wikiloc a través d'aquest enllaç.