Bona valoració del Cap de Setmana Lila amb un ampli ventall d’activitats al voltant del 8M a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

11/03/2024

Totes les propostes programades van tenir molt bona rebuda

Amb motiu del 8M el cap de setmana passat Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura va oferir una àmplia programació d'activitats organitzades a cadascun dels nuclis del municipi al voltant del Dia Internacional de les Dones. De divendres a diumenge, organitzat per l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, es va fer una xerrada, un documental, dos tallers de rams i un vermut musical: a través d'aquesta publicació es poden veure imatges.

El Cap de Setmana Lila va arrencar el mateix divendres 8M amb la projecció del documental ‘La veu de les nostres àvies’, que va acollir prop de 200 persones d'assistents. Va ser al gener passat quan va arrencar la proposta amb l’objectiu de crear cercles de dones que han posat en comú les experiències de vida i la saviesa adquirida. Han compartit vivències i, inspirant les unes a les altres, ho van recollir en un documental audiovisual que es va estrenar en exclusiva a la Sala de Cruïlles.

L’endemà, dissabte 9 de març, a les 11h, Can Geronès de Monells va acollir la xerrada ‘Aprendre a equilibrar el nostre cos amb la cuina’. Va anar càrrec de Mariona Falcó, coach de salut i xef saludable i va comptar amb la participació d'una quinzena de persones.

A la tarda de dissabte el Cap de Setmana Lila va continuar amb dues exitoses sessions d’un taller de rams silvestres al Centre Cívic del Puigventós. Va anar a càrrec de la Nathalie d’Eclèctic Monells, que va fer acurades explicacions sobre la tècnica.

I la programació va cloure diumenge a la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura. Va ser amb un concorregut vermut musical a càrrec del grup Alaire, banda de rumba folk fusió està formada per dones multi instrumentistes de Catalunya, Irlanda i Andalusia. A les seves composicions Alaire tracta temes com empoderament personal, les injustícies socials o el feminisme