Bon balanç de la Festa Major de Sant Ponç de Cruïlles

14/05/2024

Totes les activitats programades van gaudir de bona afluència de públic

Aquest cap de setmana passat, els dies 11 i 12 de maig, Cruïlles va celebrar la Festa Major de Sant Ponç, organitzada per l’associació Els Senglars de Cruïlles amb l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. El poble va tornar viure un cap de setmana amb un ampli ventall d’activitats programades per gent de totes les edats i per a tots els gustos. Es fa molt bona valoració de la celebració i totes les activitats programades van gaudir de bona afluència de públic.

Va arrencar dissabte al matí amb el taller ‘Guarnim la plaça!’ organitzat per l’AFA de l’Escola les Gavarres, que es va allargar fins ben encetat el migdia. A la tarda la programació va continuar amb teatre infantil, xocolatada, animació infantil amb Jaume Ibars i, a partir de les 19 h, cercavila pels carrers del poble. Al vespre, a partir de les 20 h es van servir entrepans i, per cloure la jornada, concert amb El Belda i el Conjunt Badabadoc i DJ Elvi.

L’endemà, diumenge, l’activitat va començar amb la Missa Solemne i la pujada a la Torre. Va ser a partir de les 12 h quan va tenir lloc l’actuació de sardanes amb La Principal de Cassà a la plaça de la Torre. I la Festa Major de Sant Ponç de Cruïlles d’enguany va cloure a la tarda de diumenge amb un concert a la plaça de la Torre, a càrrec de l’Orchestra Fireluche.