Balanç molt positiu de la primera edició del cicle de concerts A peu de Gavarres

16/06/2021

Aquest dissabte Miquel Abras va culminar el cicle de concerts A Peu de Gavarres a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura amb totes les entrades exhaurides. Va ser la cloenda d’una exitosa primera edició del cicle de concerts que posa de manifest que la represa de les activitats culturals al municipi ja és una realitat. Durant tres dissabtes consecutius, del 29 de maig al 12 de juny, diferents places de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, ha acollit actuacions properes, de música d’autor.

Si el concert inicial de Clàudia Cabero, castigat per la pluja, va haver d’aixoplugar-se a la Sala de Cruïlles, tot i això va acolliruna seixantena de persones. Joan Reig va actuar a la plaça de la Torre de Cruïlles amb més d’una vuitantena d’assistents i, finalment, aquest dissabte Miquel Abras va cloure cicle musical A peu de Gavarres amb totes les entrades exhaurides: més de dos centenars. És la primera pedra d’un projecte organitzat per l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, juntament amb Dmusical i amb la col·laboració del Consorci de les Gavarres. 

La recaptació de les entrades anirà destinada a un projecte pedagògic que es desenvoluparà a les escoles del municipi. Serà una proposta educativa musical que es definirà més endavant amb la col·laboració dels centres educatius del municipi i que, de ben segur, serà ben profitosa per a la comunitat estudiantil de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura.

Un cicle de concerts amb projecció de futur i vocació de creixement
A peu de Gavarres ha nascut amb projecció de futur i creixement amb la voluntat d’esdevenir una cita anual assenyalada a les Comarques Gironines. Alhora que ha programat propostes musicals de proximitat mentre es pon el sol, brindarà l’oportunitat de descobrir racons idíl·lics del municipi amb la característica comuna de ser, tal com el nom indica, a peu de Gavarres. En aquest sentit, de cares a edicions futures, el cicle contempla programar concerts a emplaçaments a peu de Gavarres.