Balanç molt positiu de la Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura i de totes les seves activitats

18/09/2023

Va incloure teatre, concerts, animació infantil, vermut, sardanes i una caminada, entre d'altres propostes

Ahir va cloure la Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura que, organitzada per la Societat Recreativa la Concòrdia amb la col·laboració del consistori, durant tot el cap de setmana de celebració inclòs propostes ben diverses i per a tots els públics: teatre, concerts, animació infantil, vermut, sardanes, una caminada i molt més. A través d'aquesta publicació se'n poden veure algunes imatges

El tret de sortida de divendres al vespre a la Concòrdia ja va ser ben exitós malgrat la pluja. Un centenar de persones van assistir a la proposta teatral a càrrec de Sensedormir. El grup de teatre sadurninenc va oferir una funció de ‘L’habitació fosca’ de Tenesee Williams i ‘Un prometatge’ de Txèkhov.

I dissabte el temps va acompanyar i totes les activitats van tenir una gran rebuda i afluència de públic. Va arrencar amb la caminada a càrrec d’Oriol Canals «per descobrir les feines perdudes, d’una època en la qual Sant Sadurní de l’Heura vivia del bosc». I la mateixa tarda de dissabte a la plaça de la República, on sempre va oferir-se servei de bar i entrepans. Es fa molt bon balanç, també, de la Cercavila Popular, l’espectacle infantil ‘Amb ganes de gresca!’ a càrrec d’en Rikus, del concert del grup Último Veneno, del de The Funk Power Station i del d'Animal DJ.

Diumenge la jornada també es va celebrar ben satisfactòriament: amb l'Ofici Solemne amb la coral parroquial, seguida d’un vermut i sardanes amb la cobla La Bisbal Jove. I, finalment, la cloenda a càrrec de Mazoni, que va actuar a la plaça de la República amb un concert commemoratiu dels seus 20 anys de trajectòria artística.