Balanç molt positiu de la Festa Major de Monells 2021

30/08/2021

«Curta i intensa». Amb aquests dos adjectius la Comissió de Festes de Monells ha resumit com s’ha viscut la Festa Major de Monells 2021 durant aquest cap de setmana.  L’entitat organitzadora ha volgut fer un agraïment als conjunts musicals que hi ha actuat i que han fet possible una «gran festa». Alhora també han fet un agraïment al públic que hi ha assistit durant tot el cap de setmana, així com a totes les persones hi ha col·laborat i al propi Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní. «Ens hem carregat d’energia per l’any vinent fer-ne més i millor», ha sentenciat la pròpia Comissió de Festes de Monells.

El punt àlgid de la celebració va ser l’actuació de The Penguins amb l’espectacle Reggae per Xics, que va acollir mig miler de persones, l’aforament màxim permès als Jardins de Camps i Armet. I és que enguany la Festa Major de Monells va traslladar-se als jardins, per tal de poder ampliar l’aforament seguint amb les mesures derderivades de la situació de pandèmia de COVID-19. La Festa Major d\'enguany, malgrat tot, va poder oferir servei de bar i entrepans i va celebrar-se amb la col·laboració logística de Protecció Civil de la Bisbal d\'Empordà.

La programació va arrencar el dissabte 28 d’agost a les 19.15 amb l’anomenat ‘Xupinassu’, que va marca el tret de sortida de la celebració. Seguidament, a les 20.30 h va actuar el grup The Penguins, en l’esmentat format Reggae per Xics i, a les 21.30 h, el grup de versions The Funk Power Station. Si bé pel concert de Reggae per Xics ja havia exhaurit totes les entrades, va poder entrar nou públic a l’actuació de The Funk Power Station.

De cares a ahir, diumenge, al matí es va celebrar l’ofici solemne de Festa Major. Més tard, a les 12.30 h, va tenir lloc el vermut musical a càrrec del conjunt bisbalenc de versions The Best Of, capitanejat per Miquel Abras.