Aturada de les obres d’adequació de l’entorn de l’Escola les Gavarres i el carrer Raval de Cruïlles

11/08/2021

A partir d’avui, dimecres 11 d’agost, obres d’adequació de l’entorn de l’Escola les Gavarres i el carrer Raval de Cruïlles romandran aturades. La parada, que s’allargarà fins el 29 d’agost, és a causa de les vacances del personal de l’empresa adjudicatària que les està duent a terme.
Si bé durant aquest període el paviment de la zona queda acabat amb la subbase convenientment compactada, encara no està finalitzat i per això no es permet el trànsit provisional de vehicles. Alhora tampoc es permet estacionar a tota la zona afectada pels treballs: la zona no està en condicions per poder-ho fer. Alhora, cal recordar que es pot continuar estacionant vehicles a l’aparcament municipal situat a la banda est del nucli, al carrer Sant Ponç, conegut popularment com a Can Juanola.
L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura seguirà informant de totes les novetats. En aquest sentit aquesta setmana s'ha enviat un ban informatiu municipal a la ciutadania.
Aquesta obra compta amb una subvenció de 250.000 euros per part de la Generalitat de Catalunya. L'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura va presentar diverses propostes al PUOSC (Plà Únic d'Obres i Serveis de Castalunya) i aquesta va ser l'escollida. L’objectiu del Pla és impulsar accions per tal de fer possible implementar les estratègies territorials que han de permetre als ens locals consolidar els criteris de desenvolupament que afavoreixin la generació d’oportunitats i la creació de sinergies amb els valors i els agents de cada indret.

Informació addicional