Arriba la Festa Major de Sant Ponç a Cruïlles aquest cap de setmana

07/05/2024

Seran dos dies amb un ampli ventall d’activitats programades per gent de totes les edats i per a tots els gustos

Aquest cap de setmana, els dies 11 i 12 de maig, Cruïlles celebra la Festa Major de Sant Ponç, organitzada per l’associació Els Senglars de Cruïlles amb l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. El poble tornarà viure un cap de setmana amb un ampli ventall d’activitats programades per gent de totes les edats i per a tots els gustos.

Arrencarà dissabte a les 10 h amb el taller ‘Guarnim la plaça!’ organitzat per l’AFA de l’Escola les Gavarres, que s’allargarà fins les 12 h. A les 16.30 h, teatre infantil; a les 17.30 h, xocolatada; a les 18 h animació infantil amb Jaume Ibars; i a partir de les 19 h, cercavila pels carrers del poble. A partir de les 20 h serà l’hora de sopar i se serviran entrepans i, a les 22 h, concert amb El Belda i el Conjunt Badabadoc i DJ Elvi.

L’endemà, diumenge, l’activitat començarà amb la Missa Solemne i la pujada a la Torre. Serà a partir de les 12 h quan tindrà lloc l’actuació de sardanes amb La Principal de Cassà a la plaça de la Torre. I la Festa Major de Sant Ponç de Cruïlles d’enguany clourà a la tarda amb un concert a la plaça de la Torre, a càrrec de l’Orchestra Fireluche.