Àmplia oferta de coneixement i formació contínua del sector agroalimentari a l’Escola Agrària i Alimentària de Monells

27/02/2023

Ofereix formació reglada a través del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries en modalitat dual amb l’objectiu d’apropar els estudiants al sector alimentari

L’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà es troba al municipi de Monells d’un entorn rural ubicat dins del Campus Agroalimentari de Girona, juntament amb l’IRTA, i forma part de la xarxa d’escoles del Servei de Formació Agrària del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Va iniciar la seva activitat l’any 1971 i actualment, està especialitzat en la formació dirigida a la indústria alimentària. 

Ofereix formació reglada a través del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries en modalitat dual amb l’objectiu d’apropar els estudiants al sector alimentari, i millorar d’aquesta manera l’experiència professional dels estudiants i la seva posterior inserció laboral. En la formació dual, l’estudiant realitza part dels continguts del Cicle Formatiu en una empresa, a través d’una beca o contracte de pràctiques, que permet la remuneració de l’estudiant durant aquest període de temps.

L’escola també treballa per reforçar la detecció de les necessitats de coneixement i formació del sector agroalimentari, a partir de la relació amb les empreses i institucions. Per aquesta raó, el centre configura una àmplia oferta de formació contínua amb cursos de durada variable i jornades tècniques dirigits als professionals del sector agroalimentari, als petits productors i transformadors agroalimentaris i als productors agraris que es volen iniciar en la transformació de productes. 

L’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà està certificada amb el sistema ISO 9001:2015 de gestió de la qualitat. Per a més informació es pot visitar el web del centre a través d’aquest enllaç o contactar-hi a través del telèfon 972 63 01 23 o al correu electrònic afarmet.daam@gencat.cat.