Ampli ventall d’activitats a la Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura 2021

02/09/2021

El proper cap de setmana del 18 i 19 de setembre Sant Sadurní de l’Heura recupera la seva Festa Major, organitzada per la Societat Recreativa la Concòrdia amb la col·laboració del consistori. Si bé l’any passat no va poder celebrar-se arran de la situació sanitària de pandèmia de COVID-19, enguany l’organització ha adaptat totes les activitats de la programació a les mesures vigents. Durant ambdós dies de celebració, Sant Sadurní de l’Heura acollirà propostes com concerts, animació infantil, vermut, sardanes o una sortida per les Gavarres. Les entrades -a preu popular- es podran adquirir a partir del dilluns 6 de setembre al Cafetí de la Concòrdia i en línia a través de la plataforma Entradium (en cas que se suspengui l’actuació no es retornarà l’import). 

Les activitats arrencaran el dissabte ben d’hora: a les 8 h del mati. De la mà del guia Oriol Bassa, enginyer de forests i naturalista, es farà una caminada guiada per descobrir els arbres de les Gavarres, d’una durada aproximada de 3 hores. Se sortirà des de la plaça de la República i es recomana portar roba i calçat còmode per caminar, gorra, esmorzar i aigua. També es pot portar una llibreta i un llapis, per fer un herbari. Les inscripcions poden fer-se a través del correu electrònic naturamaresme@gmail.com.

Les activitats continuaran la mateixa tarda de dissabte a la plaça de la República, on sempre hi haurà servei de bar i entrepans. A les 18.15 h s’ha programat una actuació d’animació infantil: La Xerinol·la d’en Rikus. Seguidament, a les 20 h, serà el torn dels empordanesos Medusa Box, que presentaran ‘I Love Astronomy’: un disc conceptual que cuida tots els detalls amb un univers creatiu propi. La vetllada culminarà amb el concert de La Masovera Barbuda, que serà a partir de les 21.45 h.

L’endemà, diumenge, a partir de les 10.30 h es farà Ofici Solemne amb La Bisbal Jove, que vindrà seguit d’un vermut i sardanes. La cloenda de la Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura 2021 anirà a càrrec de La Montecarlo, que farà un concert a partir de les 18 h.