30/10/2020 a les 20:00

Oferta d'establiments de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura que ofereixen menjar per emportar

Un dels sectors més afectats per les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la Covid-19 és el de la restauració i l’hostaleria. I és que ha hagut de suspendre l’activitat amb la única permissió de lliurament a domicili o recollida a l’establiment. En aquest sentit, hi ha dos establiments del municipi que continuen oferint menjar i beure per emportar: La Neta de Ca l’Arcadi de Monells i el Bar Ester de Cruïlles.

D’una banda, a Cruïlles, el Bar Botiga Ester, tot i el tancament, manté l’establiment obert cada dia per poder tenir el servei de botiga i pa, mentre que el cap de setmana obre de 9h a 15 h. Tal com es visualitzar a les imatges adjuntes a aquesta publicació, els caps de setmana ofereixen paella, fideuà i calamars, entre d’altres. Es pot trobar més informació a través del seu perfil d’instagram.

D’altra banda, a Monells, La Neta de Ca l’Arcadi ofereix sopars, de 19 h a 22.30 h, pizzes, hamburgueses, amanides i altres plats i tapes per emportar. Es pot consultar més informació sobre les seves ofertes a través del seu perfil d’instagram.

Finalment, a Sant Sadurní de l'Heura, hi ha el Cafetí de la Concòrdia també ofereix plats k tapes per emportar. Sopars de divendres a diumenge, de 19 h a 22.30 h. I dinars els dissabtes i diumenges, de 12 h a 15 h. Pot consultar-se la carta a través del seu perfil d'instagram.

*Si ha ha algun altre establiment del sector de la restauració que ha hagut d'adaptar-se a les mesures oferint menjar per emportar i vol constar als canals informatius municipals, pot informar-ne i sol·licitar-ho a través del correu electrònic comunicacio@cmss.cat.


Comparteix
Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Cruïlles
Carrer Gessamí, 6
972 64 05 73
Horari d'atenció al públic: dilluns i dijous de 17 a 20h
Horari consultoris: dimecres de 11.30 a 13h
Monells
Can Gironès
972 63 08 98
Horari d'atenció al públic: dimarts de 12 a 14h
Horari consultoris: dimarts de 11.30 a 13h
Sant Sadurní de l'Heura
Plaça de la República, 2
972 64 69 63
Horari d'atenció al públic: dimarts de 11 a 13h
Horari consultoris: dimecres de 9 a 11h
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies