12/05/2022 a les 11:00

Les escoles del municipi clouran el projecte pedagògic amb amb una actuació al concert de Cesk Freixas en el cicle A Peu de Gavarres 2022

L’alumnat de l’Escola les Gavarres de Cruïlles i de l’Escola la Pedra Dreta de Sant Sadurní de l’Heura i el cantautor Cesk Freixas ja s’havien vist la cara telemàticament, però va ser el passat 29 d’abril quan es van poder trobar presencialment a la Sala de Cruïlles. L’encontre va ser d’allò més emocionant i va ser el moment en el qual l’alumnat va poder mostrar en viu la peça que havien creat seguint les pautes del mateix Cesk Freixas arran de la primera sessió del projecte pedagògic. 

L’alumnat del cicle mitjà i superior de Cruïlles i Sant Sadurní van crear una cançó pròpia que es diu ‘Amistat a les Gavarres’. Va ser el mateix divendres 29 d’abril quan van poder gravar-la acompanyats del mateix Cesk Freixas i amb l’ajuda d’en Roger Vidal. El cantautor va explicar que li havia agradat molt la peça i va convidar a l’alumnat a presentar la cançó el proper 4 de juny a presentar-la en directe davant del públic en el marc del cicle A Peu de Gavarres, a l’actuació que el mateix Freixas farà a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura.

L’Escola les Gavarres de Cruïlles fa una valoració molt positiva del desenvolupament del projecte pedagògic musical en tots els sentits, tant pel professorat com per l’alumnat. La proposta ha estat viable gràcies a la recaptació de les entrades del cicle de concerts A peu de Gavarres 2021, organitzat pel consistori l’estiu passat. La proposta educativa, amb la col·laboració dels centres educatius del municipi, va arrencar el desembre passat amb l’objectiu que l’alumnat pogués conèixer l’ofici de músic i les pautes per dur a terme la composició d’una cançó.


Comparteix
Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Cruïlles
Carrer Gessamí, 6
972 64 05 73
Horari d'atenció al públic: dilluns i dijous de 17 a 20h
Horari consultoris: dimecres de 11.30 a 13h
Monells
Can Gironès
972 63 08 98
Horari d'atenció al públic: dimarts de 12 a 14h
Horari consultoris: dimarts de 11.30 a 13h
Telèfon del consultori: 972 63 01 24
Sant Sadurní de l'Heura
Plaça de la República, 2
972 64 69 63
Horari d'atenció al públic: dimecres de 11 a 13h
Horari consultoris: dimecres de 9 a 11h
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies