24/07/2020 a les 13:00

L'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura estrena nou web

L'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura estrena avui nou web amb l’objectiu de millorar la comoditat de les persones usuàries pel que fa a la navegació, conservant i ampliant les seccions de consulta i optimitzant l’estructura i l’apartat visual. Desenvolupat per l'empresa bisbalenca Comunicatek, també s’ha prioritzat l’increment de la seguretat web. Si bé encara falta ultimar-hi alguns detalls, des d'avui ja es pot visitar el nou espai a www.cmss.cat.

El nou portal està totalment renovat pel que fa a l’estètica, però també a l’eficiència i a l’estructura. La pàgina esdevé un espai informatiu de referència on les persones visitants podran consultar l’actualitat, l’agenda, les últimes notícies o informació relativa al consistori i als membres de govern. Però també podran fer ús del web per efectuar i presentar tràmits electrònics i rebre avisos d’alt interès municipal i ciutadà.

El nou web se suma als canals de comunicació ja existents, com per exemple les xarxes socials municipals (instagram, facebook i twitter) o la revista d’informació municipal La Palanca. A més a més, properament també s’activarà una pàgina web d’informació exclusivament turística del municipi.


Comparteix
Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Cruïlles
Carrer Gessemí núm.6
972 64 05 73
Horari d'atenció al públic: dilluns i dijous de 17 a 20h
Horari consultoris: dimecres de 11.30 a 13h
Monells
Can Gironès
972 63 08 98
Horari d'atenció al públic: dimarts de 12 a 14h
Horari consultoris: dimarts de 11.30 a 13h
Sant Sadurní de l'Heura
Plaça de la República núm.2
972 64 69 63
Horari d'atenció al públic: dimarts de 11 a 13h
Horari consultoris: dimecres de 9 a 11h
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies