19/07/2021 a les 17:00

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura instal·la nous plafons d’informació turística a diversos punts del municipi

L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ha instal·lat nova senyalització turística i cultural del municipi. Es tracta d’uns plafons amb informació de  punts d’interès turístic, elements patrimonials i itineraris. L’actuació forma part del pla de l’Ajuntament per millorar la senyalització i l’accessibilitat del turisme cultural al patrimoni de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. A aquesta iniciativa, cal sumar-hi el fulletó díptic d’informació turística que s’ha imprès i repartit a diversos punts del municipi amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Visit Empordanet.

Alhora, també cal tenir present el web tuurístic del municipi: Visit CMSS. El portal, presentat el maig passat, té l’objectiu de promocionar els recursos turístics del municipi i donar resposta a les necessitats de visitants i turistes. La pàgina web, en català, també es pot traduir automàticament en tres idiomes: castellà, anglès i francès. Vol ser un espai on el visitant i turistes pugui trobar tot allò que necessita. 

 

 

 

 

 


Comparteix
Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Cruïlles
Carrer Gessamí, 6
972 64 05 73
Horari d'atenció al públic: dilluns i dijous de 17 a 20h
Horari consultoris: dimecres de 11.30 a 13h
Monells
Can Gironès
972 63 08 98
Horari d'atenció al públic: dimarts de 12 a 14h
Horari consultoris: dimarts de 11.30 a 13h
Sant Sadurní de l'Heura
Plaça de la República, 2
972 64 69 63
Horari d'atenció al públic: dimecres de 11 a 13h
Horari consultoris: dimecres de 9 a 11h
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies