17/06/2022 a les 09:00

Balanç molt positiu del cicle A Peu de Gavarres 2022

Després de dos exitosos primers concerts del cicle A peu de Gavarres 2022, amb Ferran Palau a Cruïlles i Cesk Freixas a Sant Sadurní de l’Heura, la proposta va culminar el cap de setmana passat amb doble cita. Gessamí Boada va actuar dissabte passat a la plaça del Castell de Monells. I diumenge Landry, va cloure la segona edició de la proposta amb un espectacle familiar per a tots els públics a l’Ermita de la Mare de Déu de l’Esperança. Malgrat la calor d'aquest darrer assalt l'afluència de gent va ser prou notable. A través d'aquesta publicació es poden veure algunes imatges del darrer cap de setmana del cicle musical de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.

A diferència del que va succeir l’any passat a causa de la pandèmia, enguany hi haurà servei de bar i tots els beneficis es destinaran a l’esmentat projecte pedagògic ‘Música a les Escoles’. Alhora l’entrada a tots els concerts serà gratuïta. La proposta es fa amb la col·laboració de les AMPA de les escoles i llar d’infants del municipi. En cas de pluja les actuacions es faran a la Sala de Cruïlles.

«El cicle ha refermat l’objectiu de barrejar propostes musicals acústiques i de proximitat amb emplaçaments a peu de les Gavarres amb la novetat d’obrir-se a un concert familiar per a tots els públics», va explicat Roger Vidal, productor de la proposta. «A peu de Gavarres enguany consolida de la seva proposta d’esdevenir un maridatge entre el medi natural i la música», va afegir Vidal ressaltant la voluntat «d’obrir les portes de les Gavarres a tothom des d’una concepció local». Al seu torn l’alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Dani Encinas, ha volgut donar les gràcies a les associacions del municipi: «És gràcies a les entitats locals que el consistori continua apostant el projecte». 


Comparteix
Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Cruïlles
Carrer Gessamí, 6
972 64 05 73
Horari d'atenció al públic: dilluns i dijous de 17 a 20h
Horari consultoris: dimecres de 11.30 a 13h
Monells
Can Gironès
972 63 08 98
Horari d'atenció al públic: dimarts de 12 a 14h
Horari consultoris: dimarts de 11.30 a 13h
Telèfon del consultori: 972 63 01 24
Sant Sadurní de l'Heura
Plaça de la República, 2
972 64 69 63
Horari d'atenció al públic: dimecres de 11 a 13h
Horari consultoris: dimecres de 9 a 11h
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies