16/06/2021 a les 17:00

Balanç molt positiu de la primera edició del cicle de concerts A peu de Gavarres

Aquest dissabte Miquel Abras va culminar el cicle de concerts A Peu de Gavarres a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura amb totes les entrades exhaurides. Va ser la cloenda d’una exitosa primera edició del cicle de concerts que posa de manifest que la represa de les activitats culturals al municipi ja és una realitat. Durant tres dissabtes consecutius, del 29 de maig al 12 de juny, diferents places de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, ha acollit actuacions properes, de música d’autor.

Si el concert inicial de Clàudia Cabero, castigat per la pluja, va haver d’aixoplugar-se a la Sala de Cruïlles, tot i això va acolliruna seixantena de persones. Joan Reig va actuar a la plaça de la Torre de Cruïlles amb més d’una vuitantena d’assistents i, finalment, aquest dissabte Miquel Abras va cloure cicle musical A peu de Gavarres amb totes les entrades exhaurides: més de dos centenars. És la primera pedra d’un projecte organitzat per l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, juntament amb Dmusical i amb la col·laboració del Consorci de les Gavarres. 

La recaptació de les entrades anirà destinada a un projecte pedagògic que es desenvoluparà a les escoles del municipi. Serà una proposta educativa musical que es definirà més endavant amb la col·laboració dels centres educatius del municipi i que, de ben segur, serà ben profitosa per a la comunitat estudiantil de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura.

Un cicle de concerts amb projecció de futur i vocació de creixement
A peu de Gavarres ha nascut amb projecció de futur i creixement amb la voluntat d’esdevenir una cita anual assenyalada a les Comarques Gironines. Alhora que ha programat propostes musicals de proximitat mentre es pon el sol, brindarà l’oportunitat de descobrir racons idíl·lics del municipi amb la característica comuna de ser, tal com el nom indica, a peu de Gavarres. En aquest sentit, de cares a edicions futures, el cicle contempla programar concerts a emplaçaments a peu de Gavarres. 

 


Comparteix
Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Cruïlles
Carrer Gessamí, 6
972 64 05 73
Horari d'atenció al públic: dilluns i dijous de 17 a 20h
Horari consultoris: dimecres de 11.30 a 13h
Monells
Can Gironès
972 63 08 98
Horari d'atenció al públic: dimarts de 12 a 14h
Horari consultoris: dimarts de 11.30 a 13h
Sant Sadurní de l'Heura
Plaça de la República, 2
972 64 69 63
Horari d'atenció al públic: dimecres de 11 a 13h
Horari consultoris: dimecres de 9 a 11h
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies